PALACE

PALACE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Palace. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 8:36 Wij bestellen al een jaar lang bijna 1x per week. De afgelopen 10-20 keren is het altijd slecht. Saus bij friet mist vaak. Bijna altijd zitten de sauzen van de verschillende maaltijden verkeerd. Groentes die niet besteld zijn. Niks klopt!
26 mei 2022 om 0:36 Kip bijna koud, friet was keihard. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
24 mei 2022 om 21:12 Super lekker
23 mei 2022 om 8:14 Prima als de bezorging later is, maar BEL even!! Ik heb zelf 5x gebeld voordat er eindelijk werd opgenomen. Pas aan de telefoon werd verteld dat er geen salade meer was. Waarom wordt ik niet gebeld dat jullie later zijn en dat er geen salade meer is?
13 mei 2022 om 2:06 1ste keer besteld, super lekker en zeer vriendelijke bezorger.
10 mei 2022 om 11:07 Het was heel lekker en op tijd bezorgd
4 mei 2022 om 12:00 Eten voor het grootste deel goed, vind het alleen jammer dat als je een mexicano met satesaus besteld dat die zonder saus geleverd wordt, en dat ze vaak van friet wisselen, eerst kreukelfriet dan weer normaal dan weer eens kreukel en nu weer normaal
26 apr 2022 om 19:40 Friet slap en koud. Panini viel tegen.
23 apr 2022 om 19:58 We hebben al een aantal keer hier besteld. 1x was het wat minder, maar de meeste keren erg goed. Lekker op smaak. De kinderbox was iets minder, omdat het speeltje niet echt een kinderspeeltje was.
20 apr 2022 om 20:48 Lekker eten zoals altijd. En gratis blikje erbij is ook mooi meegenomen.top top top
15 apr 2022 om 13:06 Goed en lekker eten hebben ze daar!
1 apr 2022 om 18:31 Ik heb betaald voor de extra's, maar dit is niet de eerste keer dat ze niet zijn toegevoegd. Ook geen salad....